Terug

Ad 12,5 jaar in dienst

Vandaag, 2 april 2019 is Ad 12,5 jaar in dienst!

Ad is een fijne collega die altijd klaar staat voor een ander. In lastige tijden heeft hij een luisterend oor, maar hij is ook zeker in voor een geintje. Hij kan goed relativeren wat er in resulteert dat hij altijd het hoofd koel weet te houden, ook in drukke tijden. Dankzij zijn inzet is het klantenbestand van Dijkstra Verpakking in de loop der jaren uitgebreid en weet hij goede relaties op te bouwen. De kracht van Ad ligt in het rustig, maar overtuigend overbrengen van informatie.
Ad spreekt vloeiend Engels, wat de internationale handel zeer ten goede komt, zowel op kantoor maar ook ter plekke tijdens diverse reizen naar onze fabrieken. Hij heeft veel werk verzet voor de organisatie voor de beurs in Keulen van afgelopen jaar en was natuurlijk ook alle dagen op de beurs aanwezig.
Ad heeft drie prachtige kinderen opgevoed samen met zijn vrouw. Nu zij op eigen benen staan hebben ze een hond genomen. Dit is zo goed is bevallen dat er onlangs nog een pup bij is gekomen. Wandelen met de honden is nooit een straf voor Ad.

Ad, bedankt en van harte gefeliciteerd!