Dijkstra Verpakking

Voor verpakkingen van topkwaliteit!

Verpakkingsspecialist

Dijkstra Verpakking uit Gilze is een verpakkingsspecialist die zich vooral richt op de verpakkingsgroothandelaar en grootverbruikers van PP zakjes. Tot onze klanten behoren onder meer zoetwaren fabrikanten, chocolade verpakkers en nootjes producenten. 

PP zakjes - scherpe prijzen voor topkwaliteit

Dijkstra Verpakking is gespecialiseerd in diverse soorten zakjes, zoals kruisbodemzakken, blokbodemzakjes, zijvouwzakken, diamantzakken, stazakken, puntzakken en microperforatiezakken. Jaren geleden is Dijkstra Verpakking begonnen met de import en levering van deze zakken. En in de loop der jaren hebben wij onze kennis hierin opgebouwd. Er wordt nauw samengewerkt met onze fabrieken en zo is een mooi assortiment ontstaan. We hebben blanco zakken en standaard bedrukte zakjes in het assortiment. Ook is het mogelijk om de producten te laten bedrukken met uw eigen ontwerp. 
Omdat de import in eigen beheer is, is Dijkstra Verpakking in staat om ieder type zakje tegen scherpe prijzen te leveren en kunnen we tevens een geweldige kwaliteit garanderen. Dus bent u op zoek naar een bepaald type zakje of ander artikel uit ons assortiment? Informeer dan eens vrijblijvend naar een prijsopgave en u zult zien dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn. 

Overig assortiment 

Behalve de ruime keuze aan zakken en zakjes kunt ook voor diverse andere soorten bij Dijkstra Verpakking terecht. We leveren ook draagtassen in verschillende varianten, zoals LDPE, HDPE, DKT en papieren draagtassen. Ook hier geldt dat het mogelijk is om deze te laten bedrukken met uw eigen ontwerp. Neem hiervoor contact met ons op. Voor rondellen kunt u ook bij ons terecht welke bedrukt kunnen worden met uw eigen ontwerp. Daarnaast hebben we diverse winkeltoebehoren. Denk hierbij aan brievenbusdoosjes, paklijst enveloppen, verzendenveloppen, weegschaaletiketten en natuurlijk ook thermorollen, kassarollen, prijstangen, prijsetiketten en volgnummersystemen. 

Onze kwaliteiten

Persoonlijk contact
Bij Dijkstra Verpakking heeft u altijd vaste contactpersonen. Hierdoor is het contact met onze klant altijd prettig en persoonlijk. 

Kwaliteit
Bij Dijkstra Verpakking krijgt u producten van hoogwaardige kwaliteit. Maar ook in het contact met ons en onze kennis is van grote kwaliteit. 

Prijs
Wij leveren topkwaliteit tegen scherpe prijzen.

Voorraad
Veel producten staan op voorraad in ons magazijn in Gilze waardoor we snel kunnen leveren.